Gümerdiğin İlkokulu
GÜMERDİĞİN MAH. OKUL CAD. NO 6/1 İÇ KAPI NO 1 ŞABANÖZÜ / ÇANKIRI

VİZYON

Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

MİSYON

Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.

.

Normal Öğretim

Başlama: 08:40 Bitiş: 14:25

Servis Bilgisi

Ankara´dan sabah akşam memur servisi bulunmaktadır. Ayrıca Ankara AŞTİ-Şabanözü arası günlük olarak 3 otobüs gitmekte 3 otobüs gelmektedir. Okulumuz anayol üzerinde olup İlçeden Öğretmen ve idarecilerimizin araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.

5 km

GÜMERDİĞİN MAH. OKUL CAD. NO: 6/1 İÇ KAPI NO: 1 ŞABANÖZÜ / ÇANKIRI